diumenge, 24 de febrer de 2013


L'actualitat del Club Billar Sueca ha estat marcada aquest cap de setmana per:

Ens hem classificat per a la Fase Final del Campionat d'Espanya per Equips, el que ens assegura pujar al pòdium per colgar-nos la medalla. Per a més info, consulteu la crònica a la zona "Àrea de Premsa" i els Resultas dels Enfrontaments, a la zona "Competicions i Resultats".

Els joves de l'Escola han disputat la segona prova del Circuit Sub-21 de la CV de billar a 3 bandes a la localitat alacantina de Castalla. Per a més info, consulteu la crònica a la zona "Àrea de Premsa".

La Fase Final del Trofeus Falles, que forma part del Circuit Sènior de la CV de billar a 3 bandes i que es jugarà el proper cap de setmana al Club Billar Ateneo Mercantil de València, comptarà amb la participació de 3 jugadors del CB Sueca entre els 16 millors després de la Fase Classificatòria d'avui, on David Cardo no ha pogut amb Juan Fraile (Paiporta) i Jose Mª López ha guanyat al jugador Fernado Sánchez. D'aquesta forma, López s'uneix a Salva Ortells i Raul Cuenca, que pel seu ranking, ja estaven classificats per a la Fase Final.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada