diumenge, 24 de febrer del 2013


L'actualitat del Club Billar Sueca ha estat marcada aquest cap de setmana per:

Ens hem classificat per a la Fase Final del Campionat d'Espanya per Equips, el que ens assegura pujar al pòdium per colgar-nos la medalla. Per a més info, consulteu la crònica a la zona "Àrea de Premsa" i els Resultas dels Enfrontaments, a la zona "Competicions i Resultats".

Els joves de l'Escola han disputat la segona prova del Circuit Sub-21 de la CV de billar a 3 bandes a la localitat alacantina de Castalla. Per a més info, consulteu la crònica a la zona "Àrea de Premsa".

La Fase Final del Trofeus Falles, que forma part del Circuit Sènior de la CV de billar a 3 bandes i que es jugarà el proper cap de setmana al Club Billar Ateneo Mercantil de València, comptarà amb la participació de 3 jugadors del CB Sueca entre els 16 millors després de la Fase Classificatòria d'avui, on David Cardo no ha pogut amb Juan Fraile (Paiporta) i Jose Mª López ha guanyat al jugador Fernado Sánchez. D'aquesta forma, López s'uneix a Salva Ortells i Raul Cuenca, que pel seu ranking, ja estaven classificats per a la Fase Final.


1 comentari:

  1. Players can even split their cards as much as} a maximum of thrice. This model of the sport is played out in the same way as the unique model, except with Blackjack Surrender the player has the option to surrender after the first two cards are dealt. If this option is taken, the player will recover half of his/her stake. On our top-rated list you’ll find loads of locations to attempt free blackjack games. With instant set-up and no downloads required, free play blackjack games are a great way|a good way|an effective way} to play for enjoyable, or take a look at new methods. Besides the assorted variations of Vingt-et-Un, 카지노 the recognition of the cardboard games expanded through North America.

    ResponElimina