dijous, 22 d’agost del 2013

Dave Christiani... reforç de luxe per al Club

El Club Billar Sueca es reforça en la seva aventura europea

El Club Billar Sueca, actual Campió d’Espanya, es reforça amb el campió holandés Dave Christiani per a la disputa del Campionat d’Europa per Equips.

La darrera temporada  el Club Billar Sueca va quedar Campió d’Espanya per Equips a Elda (Alacant), el que li otorgà la possibilitat de representar al billar espanyol a Europa en el proper Campionat d’Europa 2014 que es disputarà a la localitat txeca l’Olomouc, al mes d’abril. I si bé l’equip que va quedar Campió d’Espanya fou i és un equip de grandíssims jugadors, el Club Billar Sueca ha aconseguit reforçar l’equip en vistes a la disputa del Campionat d’Europa en la modalitat de Jocs Clàssics (banda, quadre 47/2 i quadre 71/2) amb un fitxatge que, a priori, li otorga més possibilitats de poder colgar-se un metall.




Christiani junt a Cuenca
Li diuen Dave Christiani. És holandés. Té 34 anys... i té un brillant palmarés billarítisc: Medalla de Bronze al Campionat del Món,  5 vegades Campió d’Europa i 15 títols holandesos. Dave vindrà a completar un magnífic equip que estarà capitanejat pel jugador local Raül Cuenca (Subcampió d’Europa, 4 bronzes europeus i 6 títols nacionals) i que tindrà el seu colofó en el català Esteve Mata (Campió d’Europa i 20 vegades Campió d’Espanya). L'equip el completen 2 jugadors locals, Salva Ortells i Alfons Egea, i el català Jordi Garriga, un dels referents del billar nacional en la modalitat de jocs de sèrie. Tots tres completen un ambició equip. Un equip jove però experimentat i amb títols nacionals i europeus. Un equip amb ganes de guanyar títols, però també de fer Club i Escola de Billar amb els més joves que s’inicien a la nostra ciutat. Un equip que no té en ment altre objectiu que no siga el de colgar-se el metall europeu i fer història.


I el camí per poder fer història per al nostre Club i la nostra ciutat comença a les instal·lacions del Club Billar Sueca el primer cap de setmana de Febrer de 2014, ja que el Club acollirà la Fase de Qualificació del Campionat d’Europa. Un esdeveniment que reunirà a 4 equips europeus a la recerca del Campionat, amb els millors jugadores europeus i que possibilitarà a aficionats i jugadors l’oportunitat de, per primera vegada en la nostra ciutat, gaudir de prop i en directe d’un Campionat d’aquest prestigi i nivell.

Però a aquesta temporada té també altres ambicions per al Club arrosser. D’una part, al mes de Gener de 2014 es disputarà al Club Billar Sueca la Final del Campionat d’Espanya per Equips amb l’objectiu de renovar el títol a casa. I per altra, la formació i competició dels més joves seguirà sent fonamental en l’activitat del Club, i prova d’això serà l’organització de dos Campionats de la C.V. a la seu del Club.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada