dilluns, 25 de novembre del 2013

Camí de revalidar el títol de Campió d'Espanya... i líders a la Lliga CV

El Club Billar Sueca, actual Campió d’Espanya per Equips en la modalitat de jocs de sèrie (quadre 71/2, banda i quadre 47/2) comença aquest dissabte dia 30 de novembre el camí per revalidar el títol que amb tant d’esforç va aconseguir la temporada anterior.

I ho fará a Almussafes on es disputa la Fase de Qualificació i que reunirà als equips de Sueca, Almussafes i Granada en busca d’una plaça per a la Fase Final del Campionat d’Espanya que es disputarà a Sueca durant els dies 11 i 12 de gener de 2014 i que reunirà als quatre millors equips nacionals. El Club Billar Sueca formarà equip apostant per la joventut i l’experiència, amb jugadors de la talla de Cuenca, Mata i Garriga, acompanyats per la il·lusió i saber fer de Ortells i Egea. Pràcticament el mateix equip que la temporada passada va aconseguir alçar-se amb el títol nacional de Campions d’Espanya.


I si aquesta cita suposa un nova aventura per al Club Billar Sueca, la guinda a aquesta temporada la posarà les prèvies del Campionat d’Europa que també es disputaran a Sueca l’1 i 2 de febrer i que reunirà a quatre equips europeus, entre d’ells el Sueca, a la recerca d’una plaça per a la gran final europea a la que el Club Billar Sueca espera no faltar.

Jugadors del Circuit Sub-21 de la C.V.
Però la vida del Club Billar Sueca no acaba aquí. A la Lliga Interclubs de la C.V. destacar que els dos equips del Club Billar Sueca lideren, després de 5 jornades, la classificació del seu grup. A la categoria de primera, amb una sola derrota, i a la categoria de segona, l’equip es manté encara invicte. Pel que fa als més joves, aquests han disputat el Campionat d’Espanya sub-17 a Murcia, dos proves del Circuit de la C.V. sub-21 i el proper dia 8 de desembre es disputarà a Sueca la primera prova del Circuit sub-21 a lliure a Sueca, amb una nombrosa participació de 7 xiquets de la nostra Escoleta. I per rematar, durant els últims dos mesos s’ha disputat el Campionat Social a la seu del Club amb la participació de 13 jugadors i que ha conclós amb la victòria de Raul Cuenca, seguit de Jose Mª Lopez, Juanjo Miragall i Juan Luis Martí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada