dimecres, 3 d’agost del 2016

GRUPO TOT Club Billar Sueca

GRUPO TOT Club Billar Sueca és el nou equip amb el que el Club Billar Sueca participarà de nou, i per tercer any consecutiu, a la Lliga Nacional de Billar a tres bandes. L’empresa GrupoTot, dedica a l’organització d’events d’animació sociocultural i a la formació d’animadors, serà el patrocinador de l’equip arroser.

La participació en aquesta Lliga en la temporada 2016/17 que començarà el proper Octubre és, juntament amb l’Escoleta del Club, la gran aposta i objectiu marcat pel Club. I per a això, i amb molta il·lusió, comença aquesta nova etapa de creixement esportiu de l'equip per a alcançar la màxima categoria dins del billar nacional, juntament amb la idea de seguir donant oportunitats als nostres juniors de competir en un equip de categoria nacional, circumstància que ja veniem fent durant les ultimes dos temporades.

I per  tal ocasió, el GRUPO TOT Club Billar Sueca es es veurà reforçat amb els fitxatges de dos jugadors situats al top16 del ranquing nacional de tres bandes. Per una banda el jugador local i president del club Raul Cuenca i, per altra, el campió d'Europa i jugador català Esteve Mata, que desprès d'algunes temporades torna al club riberenc, ara per formar equip en la modalitat de tres bandes. Completen l’equip els suecans David Cardo i  Jose Maria Lopez, acompanyats pels joves de l’Escoleta,  Joan Benedito i Juan Luis Marti, que seran imprescindibles per a intentar aconseguir els objectius marcats.
Des del CB Sueca volem expressar públicament el nostre agraïment  per l'acord assolit amb l’empresa d'animació sociocultural GRUPOTOT per competir en aquesta Lliga Nacional i donar continuitat al projecte social i esportiu que portem a terme des del Club.

2 comentaris:

  1. I quite like looking through an article that can make people think. Also, thanks for permitting me to comment! itunes store login

    ResponElimina
  2. These costs be determined by a quantity of factors including things such as what kind of home you happen to be buying (i. mortgage payment calculator canada These mortgages are ideal for the Canadians who plan to hold on to their current homes to the whole with their loan's term. mortgage payment calculator canada

    ResponElimina