dissabte, 21 de setembre del 2013


Foto
Equip: Juanlu Martí, Andrés Ferrer, Joan Benedito i Jordi Martínez
Dissabte passat, dia  14 de Setembre, en el primer partit de la Lliga de la Comunitat Valenciana, en segona divisió, el segon equip del Club Billar Sueca s'estrenà amb una clara victòria davant el CB Puçol. Victòries de Martí, Ferrer i Benedito, i derrota de Martínez per la mínima. Partides amb gran nivell de joc. Però el que més ens il·lusiona als jugadors i socis del Club Billar Sueca és saber que aquest equip estava composat per gent del planter, joves que encara estan en formació i que ja disputen la Lliga davant de jugadors sèniors, veterans i grans rivals. La nostra mitjana d'edat de l'equip ho diu tot: 20 anys... possiblement l'equip més jove arreu de l'Estat Espanyol que competeix en una competició oficial de caràcter sènior. 


Una aposta clara per part del Club Billar Sueca per la seva joventut. Gran demostració del treball que s'està fent des de la  directiva del Club al apostar per la seva Escola, on més enllà de les victòries o derrotes, importa l'actitud, l'esportivitat, l'esforç i el gaudir del billar... i això no és tot, tota una sèrie de Campionats oficials estan programats per aquest trimestre per als xiquets i xiquetes de l'Escola, on destaquen la disputa de dos Campionats de la Comunitat Valenciana en la categoria sub-21 per als mesos d'Octubre i Desembre.

El Club Billar Sueca vol convidar a tots els xiquests i xiquetes a que s'apropen al Club per aprendre a jugar al billar. No hi ha mínim ni màxim d'edat. No importa el sexe. Sols ens importa que tingues ganes de passar-ho bé !!!! Apropa't al Club i informa't, o bé visita'ns a la nostra web www.clubbillarsueca.com. Les classes comencen al mes d'Octubre !!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada